Forum A+P Vol.10

Përmbajtja

EDITORIAL

Tirana dhe roli i “imag jinatës urbane” në transformimin e saj.
Nga g jenezat tek modeli metropolitan
Sotir Dhamo

FORUM ALBANIA

Edhe njëherë për Projektin “Ti-Rama”
Besnik Aliaj

Për çfarë duhet një arkitekt ?!
Elvan Dajko

Vilat e Tiranës në harkun kohor midis dy luftërave botërore
Dr.Vera Bushati & Ernest Shtëpani

The “Greater” Balkan City
Elona Karafili

Shkëmbime Sub-Urbane Mikro ndërhyrje për të rivitalizuar
qytetet bashkëkohore në ballkan
Ledian Bregasi

An architecture without architects The self-organized
parasite organisms in the architecture of the city of Tirana
Ledian Bregasi

City “Branding” the new image of Tirana
Eno Barjami